29-11-05

settelen

Ik besefte gisteren dat ik me wel degelijk aan het settelen ben. ik woon nu iets meer dan een halfjaar samen met kat en vriendje, en dat doe ik eigenlijk wel graag. We hebben zelfs al een keer op het punt gestaan om een huis te kopen (te vroeg voor ons, maar het was een schitterend huis). Ik ben gelukkig, maar toch wringt er iets. Ik was vroeger altijd de eerste om te roepen dat ik me nog lang niet ging settelen. Huisje, tuintje, boompje, het was niks voor mij. Ik zou gaan reizen na mijn studies, en misschien wel iemand ontmoeten daar, en dan daar blijven wonen. Ik wilde tenminste een jaar in een vreemd land wonen. En dat gaat er dus niemeer van komen. Vriendje is een Belg, en we gaan waarschijnlijk gewoon ergens rond Leuven blijven hangen. En dat jaar weg zit er ook niemeer in, want ik zie hem doodgraag, en een jaar alleen zou dan een beetje stom zijn natuurlijk. Hij werkt al, en doet zijn werk doodgraag, dus meegaan is voor hem eigenlijk geen optie. (Deed hij maar een klotejob, waar hij maar wat graag ontslag zou nemen, het leven zou een stuk makkelijker zijn ;-) Of niet natuurlijk, want eens ik afgestudeerd ben, dan wil ik eigenlijk zo snel mogelijk werk vinden. Er is immers niet al te veel werk voor mensen met mijn diploma, dus even eerst drie maanden naar China (mijn droom op dit moment) en dan pas solliciteren is ook neit de beste optie. Wie zei er ook weer dat tussen droom en daad wetten en praktische bezwaren is de weg staan... (Elsschot) *zucht* Ik zal maar blijven waar ik ben, en stilletjes hopen dat het er ooit van komt. Maar het zal er ook van komen. Ik laat mijn dromen voorlopig nog niet los.

12:27 Gepost door xx | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

mijn ex was mij mijn leven waard maar niet mijn dromen... Moesten we nu nog samen zijn, had hij moeten accepteren dat ik na mijn studies twee jaar weg ga... Dat bedoel ik als ik zeg, eenmaal mensen gaan samenwonen, verliezen ze heel veel... Ik ga dus nog wachten... Nog heel erg lang :)

Gepost door: Anne | 29-11-05

jamaar, mijn vriend zou me niet tegenhouden als ik weg zou willen gaan. Zeker niet. Maar ík wil gewoon niet zolang zonder hem weggaan. Samenwonen of niet.

Gepost door: tramp | 29-11-05

verliezen? Ik denk niet dat je ook maar iets verliest door samen te wonen en iemand heel erg graag te zien. Ik kan me niet voorstellen dat je de ander 1 of 2 jaar kan missen. Dat is toch ook noet gezond voor een koppel, zo lang niet samenzijn. Maar als je echt graag samenbent, dan is dat toch helemaal geen verlies? Je hoeft toch geen domen 'op te geven'??Heb ik alleszins niet gedaan, integendeel, dromen komen nu uit :-)

Gepost door: Josie | 29-11-05

Soms moet de ene droom.. .. plaatsmaken voor de andere.. en of dat nu spijtig is of niet laat ik in het midden :)

Gepost door: Mystic Flower | 29-11-05

De commentaren zijn gesloten.