10-01-06

Martin

Weet je wat ik tegenwoordig geweldig vind? (Natuurlijk weet je dat niet, u kan immers niet in mijn hoofd kijken) Martin Heylen in Siberië. Het anders al zo geweldige cultprogramma "Man Bijt Hond" (soms meer "In de Gloria" dan "In de Gloria" zelf) stuurde Martin met berenmuts (één), woorden Russisch (enkele) en mooie tolk (één) naar Siberië. Week na week zien we beelden van het echte Rusland, met zijn kou, en op het eerste zicht stugge mensen, die bij kamertemperatuur echter ontdooien. Martin heeft ongetwijfeld al menig kater overgehouden aan de gastvrijheid van de "Ruski". Week na week geweldige tv, met soms hallucinante beelden (ik denk nu aan de verwarming die letterlijk appartement per appartement bereikte met aparte buizen. En als de hoofdverdeler zei: nu niks meer, dan kon je draaien aan je chauffage zoveel als je wilde. Niks meer.)Week na week wacht ik erop. Danku Martin. Danku Man Bijt Hond.

17:38 Gepost door xx | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nu wordt er mij een en ander duidelijk hoor! In de gloria is gewoon opgegaan in man bijt hond, er kan geen andere reden zijn voor de schanduleuze afvoering van het programma!

Gepost door: Prieel! | 10-01-06

Martin Heylen in Siberië Van het beste dat ik ooit heb gezien op tv. Een tijdje geleden een vriendin uit Siberië hier op bezoek gehad. Ze trachtte me uit te leggen hoe hard het leven er kan zijn. Maar pas bij het zien van Martins beelden, begrijp ik echt wat ze bedoelde. Ik hoop dat Martin ooit zijn ervaringen in een boek vastlegt, of er één lange reportage van maakt. Proficiat!

Gepost door: Mark | 08-03-06

De commentaren zijn gesloten.