24-01-06

pretty please

Liefste lot, God, karma of whatever,

Het zit zo. Ik heb geld nodig. Ik beloof dat ik het goed zal besteden. Ik beloof ook dat ik vrijdag zal meedoen met de euromillions, zodat u een gemakkelijke weg heeft om me dat geld te bezorgen. Ik hoef die grote pot trouwens helemaal niet, ik stel me tevreden met 4000 à 5000 euro. Wat is een mens met 146 miljoen euro, als ie dat nooit ofte nooit opkrijgt? Maar goed, dat geld dus. Ik zal meteen mijn financieel plan voorleggen:

geplande aankopen:

- een nieuwe laptop. Deze is het echt wel aan het begeven. (prijs: 1000 à 1500 euro)

- een mooi fototoestel. Dat hoeft niet de crème de la crème te zijn, maar als u in een goed humeur bent: een Nikon D70 alstublieft. En misschien nog één extra lens (hoeft niet persé hoor) (prijs: 1000 à 1500 euro)

- een opleiding. U zegt? Ja, ik ben inderdaad al bezig met één, maar deze zou ik er nog heel graag bij doen. Ideaal ook, maar één semester, en alleen op zaterdag. En de kans op snel werk vinden zal er alleen maar door stijgen. (prijs: 2000 euro).

Wil u er een keer over nadenken? Ik zal u eeuwig dankbaar zijn,

uw schatteke, Tramp.


*zucht* 2000 euro investeren in iets wat ik heel graag zou doen, maar waar ik uiteindelijk misschien niks mee ga zijn? De laptop heb ik sowieso nodig, het fototoestel zal een goedkopere variant worden. Ooit. De sollicitatie was geen succes, dus tenzij het lot mij aan iets interessants helpt: soon in a bar/cafe/restaurant/shop near you: Tramp. U bent nu al welkom :-)

17:29 Gepost door xx | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

you've been tagged so look at my blog, answer the questions and put them on your blog
feel free to do it or to leave it!

Gepost door: lord cms | 24-01-06

7000 Proficiat met je 7000ste bezoeker!

Gepost door: grmpf | 25-01-06

We zullen die pot... van Euromillions delen, ok?

;-)

Er zit toch genoeg in hé (wat moet eens mens in godsnaam met zoveel geld?! Da's goed om de rest van je leven doodongelukkig te worden!)

Gepost door: Aude Audenda | 25-01-06

De commentaren zijn gesloten.