25-01-06

neurose

Elke keer hetzelfde. Elke keer ik een examen maak dan voel ik me de mindere van de mensen rond mij. Vandaag alweer. Het was openboek examen, ik had de cursus goed doorgelezen (2x) en hier en daar de belangrijkste dingen aangeduid. Dat leek me ok. Tot ik in de aula zat, en zag dat het meisje voor mij haar hele cursus had uitgetypt, alle termen alfabetisch had gezet met de pagina erbij, én dan nog es de belangrijkste dingen had gefluoriseerd.

Zie, dat is dus genoeg om mij het eerste kwartier paniekerig te doen denken: "oh god, dat heb ik niet genoeg geleerd. damn damn damn." En dan de neurose: "ik moet zorgen als ik afgeef dat ik niet net onder haar examen op dat stapeltje lig. Want dan gaat het verschil zo groot zijn dat hij me zeker gaat buizen. Als ik tussen twee andere gemiddelden lig, dan gaat het misschien nog lukken."

Koelbloedig, ik? Niet op een examen. Nooit op een examen.

15:43 Gepost door xx | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

I know the feeling! Je hebt ook zo van die typen die hun hele cursus nog staan af te rammelen voor ze binnen gaan voor een mondeling examen, terwijl ik dan in paniek zit te bedenken dat ik het noooooit ga kunnen, want ik kan dat zo niet aframmelen...

*zucht*

Gepost door: Aude Audenda | 25-01-06

De commentaren zijn gesloten.